Grow your business with online sales funnel

"10X sales dan profit anda dengan convert sales funnel"

Tak perlu tunggu berminggu-minggu. Anda akan dapat sebuah website yang lengkap dengan sales funnel + sales copy

trusted by big brand, organization and companies

Attention : Entrepreneurs, Small Business Owners, Online Marketers And Marketing Agencies...

Jangan sesekali miliki website E-Commerce walau apa jua sekalipun!

Apa yang anda perlukan sebenarnya adalah sebuah Sales Funnel!

From : Sulaiman

Kuala Lumpur

Assalamualikum dan hai.

 

Nama saya Sulaiman Misri dan saya adalah seorang Tech lead, WordPress Developer dan Sales Driven Marketing Manager.

 

Tuan-tuan dan puan-puan.

 

Apa yang saya bakal kongsikan kepada anda dibawah ini adalah satu pendedahan yang saya dapati sepanjang lebih 7 tahun saya dalam bidang Web dan Marketing.

Ramai usahawan yang bazir duit upah orang buat website E-Commerce!

E-Commerce bagus, tapi ada yang lebih bagus dari itu...

Percaya atau tidak, website E-Commerce ini sebenarnya akan bakar duit anda dan pulangan tidak sebanyak dan sepadu anda miliki sebuah website sales funnel.

 

Anda boleh tengok sendiri sifu-sifu, jerung-jerung besar dalam industri bisnes negara kita, mereka tidak memiliki sebuah website E-Commerce. Tapi mereka pasti miliki website sales funnel.

 

Website E-commerce hanya akan buat kita rugi. Tapi website Sales Funnel akan buat kita untung.

 

Sebab apa?

 

Sebab mereka yang jerung-jerung ni tahu yang dengan website sales funnel, mereka boleh generate 10X hingga 100X sales! Plus, dengan Paid Ads, memang lagi laju sales masuk woo…

 

Cuba tengok antara sales funnel sifu-sifu di Malaysia ni..

 

senarai landing page

So.. Berhenti daripada nak ada website E-Commerce!

Tapi bertukar kepada website Sales funnel dengan segera

6 Sebab utama kenapa anda wajib memiliki sebuah website sales funnel mulai hari ini

Dan banyak lagi sebab kenapa perlu miliki website Sales Funnel

Macam mana website sales funnel berfungsi?

Traffic

Bawa masuk traffic dari ads yang anda lakukan di media sosial ke dalam sales page anda.

OTO

Offer hot prospect anda satu offer yang boleh menambah value produk utama anda.

Payment & TYP

Selepas buat pembayaran, direct mereka ke Thank You Page yang mana anda boleh offer produk @ servis lain

Setiap step = $$$

Inilah Sales Funnel. Sales page anda offer produk, kemudian OTO dan kemudian TYP. Setiap step ini akan menghasilkan sales kepada anda.

Amacam? Dah ready nak lonjakkan sales dengan online sales funnel anda?

Good News! Anda tak perlu nak cari kat mana boleh bangunkan website sales funnel..

Sebabnya Saya nak offer untuk bangunkan sebuah website
sales funnel anda yang proven convert!

Saya sudah bantu ramai usahawan kecil hingga ke organisasi besar untuk mencapai objective mereka. Dan kini tiba giliran anda.

 

Tapi sebelum itu, saya hanya akan buat website sales funnel jika anda jalankan bisnes dibawah..

Saya akan bangunkan website sales funnel anda kurang dari 4 jam sahaja

Anda boleh pilih package sales funnel anda dibawah dan booking tarikh

Octopus

Harga asal RM899
RM 499
  • 1 custom subdomain
  • Basic Support
  • Free updates
  • 3 produk

Kraken

Harga asal RM1299
RM 699
  • 1 custom domain
  • Premium Support
  • Free updates
  • 10 produk
best value
Semua website sales funnel dilengkapi dengan

Bagaimana website sales funnel anda akan dihasilkan?

Asana

Selepas anda menempah tarikh untuk saya bina website sales funnel anda, saya akan masukkan anda ke dalam Software Project Management. Disini anda boleh lihat gerak kerja saya

Developing

Saya akan bangunkan sales funnel anda berdasarkan maklumat yang anda berikan kepada saya. Pembangunan akan mengambil masa kurang dari 4 Jam

Production

Setelah saya selesai bangunkan sales funnel anda, saya akan push ke Live server dan sales funnel anda ready untuk menerima tempahan

After Sales

Saya akan berikan kepada anda akses sales funnel anda untuk tujuan pengubahsuaian atau jika anda ingin track setiap sales.

Sekiranya saya tidak boleh siapkan website sales funnel anda dalam tempoh 4 jam, saya akan refund 100% duit anda. Dan saya akan tetap Livekan website anda.

Soalan Berbangkit (F.A.Q)

Ada caj tersembunyi tak?

Sudah tentu tiada! Harga pakej yang ditawarkan itu adalah harga yang sudah termasuk semua termasuk caj servis design saya + hasilkan copywriting (sales copy) anda

Saya nak sales funnel saya siap cepat boleh?

Tiada masalah. Tetapi untuk mengutamakan giliran saya tidak boleh berbuat demikian. Saya perlu utamakan klien yang telah menempah dahulu. Ini bagi memudahkan progress pembangunan.

Kalau saya buat sales gila2 server boleh tampung?

Tiada masalah. Server kami dikuasakan oleh Cloud Server. Mampu menampung seramai 100K visitor dalam satu-satu masa.

Boleh custom tak sales funnel tu nanti?

Tak boleh. Sales funnel anda tidak boleh ditambah custom feature. Hanya features yang sedia ada sahaja dalam Page Editor yang disediakan. Anda boleh edit bila-bila masa yang anda mahukan.

Bayar sekali je ke?

Bayaran adalah secara tahunan

Saya ambil Octopus, tapi nak naik ke Kraken. Boleh?

Tiada masalah. Tetapi bayaran baru akan dikenakan. Proses naik taraf hanya mengambil masa kurang dari 2 minit.

5/5

Fuad Pilus – kijangeconomics.my

5/5

Farahani – websitepro.my

5/5

Aidel Salleh – beaver.my

5/5

Suri – binaminda.com

5/5

Ruqayya – teachersconference.my

Sebagai seorang Freelancer, saya terikat dengan projek bersama klien lain. Keutamaan akan diberikan kepada mereka yang telah menempah sales funnel mereka terlebih dahulu atau 1st come 1st serve. Refund akan diberikan mengikut syarat dan terma. Result mungkin berbeza berdasarkan usaha yang anda buat. Based on pengalaman, owner yang berjaya generate sales 5 angka sebulan adalah mereka yang selalu buat Paid Ads seperti Google Ads atau Facebook Ads.